Wij zoeken jou!

Voor onderstaande functies zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die samen met de teams in Drenthe/IJsselland: Emmen, Coevorden, Hardenberg, Hoogeveen, De Wolden, Westerveld, Meppel, Steenwijkerland, Staphorst en Zwartewaterland klaar willen staan voor de dieren. Maar zeker ook zijn wij mensen nodig voor deze functies in Doetinchem/Winterswijk: Berkelland, Aalten, Winterswijk, Oost Gelre, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Bronckhorst en Montferland .

AmbulancemedewerkerDierenhulpverlener

Als dierenhulpverlener heb je dienst op de dierenambulance en ben je verantwoordelijk voor het (in teamverband) afhandelen van ritten die je opgedragen krijgt door de centralist. De meldingen die je kunt krijgen zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan een gewonde vogel, een gevonden hond, een aangereden ree of een zieke kat.

 

Het is jouw taak om eerste hulp te verlenen aan dieren met of zonder eigenaar en zorg te dragen voor een goede afhandeling. Met diverse opvangcentra zijn afspraken, waar we de dieren naartoe kunnen brengen. Ook wordt er van je verwacht dat je de ritten netjes administratief afhandelt en dat je bijdraagt aan het schoonhouden en desinfecteren van de materialen en je werkomgeving, zoals de meldpost en de dierenambulance.

 

Iedere nieuwe medewerker wordt intern opgeleid. Deze opleiding bestaat uit een inwerkperiode, een introductiecursus, een cursus dieren EHBO en nog diverse opfriscursussen. Deze cursussen zijn verplicht, met het uiteindelijke doel om de dieren nog beter te kunnen helpen.

 

We zoeken mensen met een hart voor dieren vanaf 18 jaar, die niet bang zijn voor vogels, honden, katten, bloed en overleden dieren. Daarnaast verwachten we een minimale beschikbaarheid van twee dagdelen per week.

Ja.... ik wil me aanmelden!

Medewerker Social Media

Ben je thuis in social media? Je hebt de tijd om snel en accuraat berichten te plaatsen. Dan zoeken we jou!

We gebruiken social media om dieren weer terug bij de eigenaar te krijgen. In zo'n geval is het belangrijk dat er snel en volledig een gevonden bericht geplaatst wordt. Met een stevig bereik van onze social media kanalen bereiken we dat we een gevonden hond gemiddeld binnen één uur weer terug bij de eigenaar kunnen brengen.

Je profiel? Je weet handig om te gaan met de digitale communicatiekanalen. Je voelt je verantwoordelijk als beheerder van de website, beheerder van een Facebookpagina of Instagram. Je weet prioriteiten te stellen in het plaatsen van berichten, in overleg met de coördinator, om zo de dieren ten dienste te zijn.

Ja.... ik wil me aanmelden!

Collectanten

Wij zijn een organisatie die geen subsidie ontvangt. Om dieren in nood te helpen zijn we afhankelijk van donaties en giften. Daarom proberen we jaarlijks collectes te organiseren in de gemeenten waar we werkzaam zijn.

Hiervoor zijn we op zoek naar een leuk en enthousiast team aan collectanten, die achter onze doelstelling staan en het leuk vinden om op deze wijze iets voor de dieren te kunnen betekenen.

Vind je het leuk om ons te steunen en voor ons ietst te betekenen in de collecte? Misschien een coördinerende rol iets voor jou?

Ja.... ik wil me aanmelden!